Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řachanda, která se zítra dočká své premiéry, je pohádka se vším všudy včetně krále, princů, princezny, kouzel a nadpřirozených postav. Pro představitelku hlavní role Denisu Pfauserovou ale natáčení zrovna pohádkové nebylo.

Celý štáb podle našich informací stíhala jedna katastrofa za druhou, mnoho dní propršelo a filmové profesionály několikrát zradila technika. Představitelku rozmazlené a umanuté princezny navíc potkalo nepříjemné zranění. „Když jsem běhala bosá po lese, tak jsem si rozřízla patu ostrým kamením,” vzpomíná na nepříjemný zážitek herečka, která se ale nakonec vyhnula návštěvě nemocnice: „Nemuselo se to šít, ale byla to velmi hluboká rána. Nemohla jsem pak na nohu došlápnout víc než týden.”

Pro Pfauserovou to nebyl jediný nepříjemný moment během natáčení. „Musela jsem si prát oblečení ve studánce, kde byla moc studená voda. Potom jsem taky nastydla,” říká herečka, která to málem odnesla zápalem plic. Denisa ale ničeho nelituje: „Sešli se tam moc fajn lidé a bylo to vážně příjemné natáčení.”

Herečka si touto rolí splnila svůj sen. „Asi jako každá holka i já jsem si v dětství hrála na princeznu. Krásné šaty a korunka byly pro mě splněným snem. Bavilo mě být princeznou.” Tato princezna aspoň ze začátku ale podle jejích slov nebyla úplně klasická. „Ze začátku byla rozmazlená až fakanovitá, o to víc mě ale bavilo ji hrát.” Prozradila také, kým se nechala inspirovat: „Představovala jsem si děti, které se v supermarketu snaží vykřičet si lízátko.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám