Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Hayden Christensen (34) prožil svou zatím největší slávu v souvislosti s rolí Anakina Skywalkera ve Hvězdných válkách. Z osobního hlediska však pro něj byl mnohem zásadnější film Jumper, při jehož natáčení potkal budoucí matku své dcery Rachel Bilson (34).

Christensen a Bilson spolu začali chodit v roce 2007, o rok později se zasnoubili. Ovšem za další rok a půl přišel rozchod. Trval několik měsíců, než to dali znovu dohromady, v roce 2014 se jim narodila dcerka Briar Rose.

Známo toho o nich moc není, pár si soukromí velmi střeží. Například v oznámení o narození dítěte, které poskytli až poté, co tuto informaci někdo vynesl na veřejnost a fanoušci jim začali gratulovat na sociální síti, stálo: „Maminka i dítě jsou v pořádku a největší radost jim udělá dostatek soukromí“.

Když už s novináři hovoří, je to o práci či kvůli charitě, a tak zmiňme, že Christensen loni natočil film 90 minut v nebi, v roce 2014 pak snímek American Heist, v němž si zahrála i Bilson. Jejími nejznámějšími postavami jsou však Summer Roberts z O.C. (2003) a Zoe Hart z Doktorky z Dixie (2013).

Reklama

Další články

Načítám