Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacetileté modelingové senzace posledního roku Gigi Hadid je momentálně všude plno. Nesmí chybět na žádné velké přehlídce a jen během posledních dvou týdnů jsme ji mohli vidět na fotkách z plavkového speciálu Sports Illustrated či na obálce francouzské Vogue, kde se objevila zcela nahá. Pouze na jejích soukromých fotkách lze ovšem nalézt ještě něco navíc.

Gigi na svém Instagramu už posbírala téměř 14 miliónů fanoušků, které pochopitelně čas od času obšťastní i nějakou soukromou odvážnější fotkou třeba jen v negližé. A právě na nich je vidět, že její postava není jen štíhlá a pevná, ale i pořádně pihatá.

A zatímco současná přítelkyně Zayna Malika s tím nemá sebemenší problém, retušéři mají jasný úkol a celkem se zapotí, než všechna znaménka a skvrnky s vysokou koncentrací pigmentu ze všech fotografií odstraní. Ani památky po nich nebylo jak ve zmiňovaném focení pro Vogue a Sports Illustrated, tak například i v kampaních pro Victoria’s Secret. Kde ovšem krása v celé své surové podobě rozhodně není na škodu, je britský všemu a všem otevřený magazín LOVE.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám