Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po jejím boku se aktuálně nevyskytuje žádný oficiální partner, ‚parťák‘ však ano. Třiačtyřicetiletá herečka Selma Blair, známá z filmů Vřískot 2, Velmi nebezpečné známosti, Hellboy či aktuálně z American Crime Story, svůj volný čas tráví s čtyřletým synem Arthurem. Snímky vznikly před nedávnem v Beverly Hills.

Fotografové Selmu a Arthura zastihli při cestě od kadeřníka, herečku s čerstvě zastřiženou ofinou, jejího syna s novým punkovým čírem. Video z ‚akce‘ také sdílela na Instagramu, stejně tak fotku, na které ona, Arthur a jejich kadeřník vypadají jako hezká rodinka. Není tomu tak.

Vztahy slavné herečce moc nevycházejí. S otcem svého dítěte Jasonem Bleickem strávila dva roky (2010-2012), stejnou délku trvání měla i její předchozí známost s Mikeyem Dayem (2008-2010) a rovněž manželství se synem Franka Zappy Ahmetem bylo ukončeno po dvou letech (2004-2006).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám