Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohledná herečka Barbora Mottlová (37), kterou znají diváci nejen ze seriálu Přístav, se ráda nechává rozmazlovat. My jsme byli svědky toho, jak si v sychravém večerním počasí užívala ve venkovní lázni plné horké vody chvilku volna přímo pod hradem Karlštejn.

Jak sama přiznává, má ráda teplo. Proto se vydává na dovolené do teplých krajin celoročně, a kdykoliv jí to její nadupaný diář dovolí. Také chodí na blahodárnou bikram jógu, která se cvičí ve dvaačtyřiceti stupních, a ráda se vyhřívá v kádi, která i pod širým nebem prohřeje celé tělo. „Natáčení je stále hodně, do toho spousta moderování v plesové sezóně a díky tomu i ponocování, a tak se musím trošku odměnit a odpočinout si. Jsem čím dál tím víc romantičtější a poživačnější, a tohle místo mě naprosto uchvátilo,” vysvětluje Mottlová.

Jen jedna sklenička ale naznačuje, že si Mottlová romantiky užívá sama. My ale víme, že se kolem ní už rok točí jeden pohledný muž. S cizincem Brianem Wilsonem se nedávno objevila i na plese. „Vídáme se a je nám spolu hezky. Uvidíme, jestli se náš vztah prohloubí, nebo se rozplyne. To se samo nějak vyvrbí. I když ten rok už je nějaká doba,” svěřila se s úsměvem herečka, která neprozradila žádné naděje ani rezignaci nad vztahem na dálku.

Reklama

Další články

Načítám