Hlavní obsah
Článek

Popová diva Mariah Carey (54) se kromě největšího hlasového rozsahu a nejbujnějšího poprsí může pochlubit i nejdražším zásnubním prstenem. Štěstím opojená zpěvačka má všechny předpoklady k tomu, aby byla spokojená. Teď už jí chybí jen stylista, který by si ji vzal do parády.

Vnadná hvězda sice po hudební stránce stagnuje, ale uspokojení jí přináší miliardář James Packer, který ji obdaroval zásnubním prstenem s 35karátovým diamantem v ceně čtvrt miliardy českých korun. Mariah se pochopitelně tímto klenotem ráda při každé příležitosti pochlubí, a když se v její blízkosti objeví fotografové, pohotově symbol své lásky vystaví na odiv.

Šťastná snoubenka se svým diamantovým doplňkem zavítala na večírek v Las Vegas, kde Mariah s blyštivým prstenem sladila svůj outfit. Ve stříbrných minišatech sice poukázala na to, že zhubla, ale módním prohřeškem v podobě lesklých silonek potvrdila, že z ní módní ikona nebude, ani kdyby byla poseta drahými kameny od hlavy až k patě. Její obtažená stehna totiž odrážela blesky fotografů ještě více než obří diamant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám