Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká terno... Teprve devatenáctiletá Rmarni Eliss z anglického města Cannock učarovala boxerskému šampiónovi Floydu Mayweatherovi. A rozhodně se nejedná o nějakou jednorázovku, pohádkově bohatý sportovec už si ji odvezl s sebou do Ameriky.

Mayweather údajně poznal prodavačku z módního řetězce New Look během své cesty po Velké Británii, při níž zavítal i do Cannocku ve West Midlands, odkud exotická brunetka pochází. Slovo dalo slovo a mladinká kráska už se fotí po boku svého jednou tak starého slavného úlovku na sociální síti a sdílí i fotky z jeho soukromého tryskáče.

Podle informací Daily Mirror se přitom dvojice seznámila v podniku Bar Sport teprve před týdnem. Rmarni si údajně zaplatila ‚vstupenku do zákulisí‘ k soukromému setkání s boxerem za 600 liber (21 tisíc korun).

Podobně to prý udělala už s několika hvězdami, proto je možné na jejím profilu na Instagramu vidět i společné fotky se zpěvačkou Ritou Orou, rapperem Omarionem či zpěvákem Treyem Songzem. S Mayweatherem, který byl loni vyhlášený časopisem Forbes dokonce nejvýdělečnější celebritou planety, se nyní fotí už v hotelových pokojích...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám