Hlavní obsah
Článek

Větší část života žije v Itálii než v Česku, přesto Alena Šeredová (46) ve svém rodišti nepřestane lidi nikdy zajímat. Například nyní jí módní časopis Grade věnoval titulní stranu a významný prostor uvnitř čísla na únor a březen.

Celý tým odjel fotit editorial s modelkou a herečkou do Milána. „Focení s českým týmem z magazínu Grade bylo moc příjemné. Je fajn, že se uskutečnilo v Miláně, protože když se dostanu domů do Čech, tak se chci spíš věnovat rodině. Navíc dnes už české časopisy fotí v zahraničí málokdy a já si také vybírám, s kým jdu do spolupráce,” komentuje práci pro dvouměsíčník Šeredová. Z fotek je patrné, že spekulace o jejím údajném těhotenství byly liché.

Samotné snímky vznikaly v novém luxusním hotelu v centru města. Titulka byla nafocena v nejdražším apartmánu.

Celé focení měl pod palcem slovenský fotograf Lukáš Kimlička, který v Čechách hojně spolupracuje například se Simonou Krainovou. „S Lukášem jsem pracovala poprvé, ale jeho práci znám a líbí se mi jak nafotil první titulky pro Grade, stejně jako kadeřníka Martina Tyla, se kterým se známe už několik let, takže výsledek byl slibný. Myslím, že pro lidi, kteří pracují v módní branži, je jejich práce také koníčkem, proto jsou to často profíci, a to jak Češi, tak Italové,” uvedla pro Super.cz Alena Šeredová.

Reklama

Další články

Načítám