Hlavní obsah
Článek

Ještě nikdy prý nebyla tak šťastná a neměla tak skvělého chlapa. Bývalá manželka Pepy Vojtka (58) a Daniela Hůlky (55) žije už přes půl roku s hercem Zdeňkem Rohlíčkem a nemůže si ho vynachválit. "Vím, že jsem to říkala vždycky, ale tentokrát je to vážně pravda," řekla Super.cz Libuška Vojtková.

S přítelem a synem Matyášem vyrazili na společné nákupy a působili jako spokojená rodinka. Zdeněk se ujal výběru oblečení pro Matese, který pořádně porostl, a tak mu bylo potřeba pořídit skoro kompletní novou garderóbu. A bylo vidět, jak si kluci rozumějí, z čehož má Libuška samozřejmě radost. "Zdeněk je navíc i neskutečný džentlmen, je z něj cítit výchova jeho nevlastního táty Jana Přeučila (87)," svěřila.

Libuška je sice tanečnice, ale profesi už se téměř nevěnuje, protože má velké problémy se zády. "Jednou mi ty plotýnky budou muset operovat, zatím to zvládáme s injekcemi. Tancuju už jenom s Monikou Absolonovou (47), takže čekám, až začne po porodu s vystupováním. Ale nacvičujeme už nové choreografie," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám