Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mohutná slevová fronta nad Českem srazila ceny 5 000 modelů nábytku o 26 - 62 %! A další šokující zpráva: U MT nábytek prodloužili dobu na vrácení zboží na nevídaných 45 dnů. Využijte situace a vybavte své bydlení za podmínek, jaké vám nikde jinde nedají. Jen pro příklad - prostornou sedačku koupíte levněji o 13 427 Kč, velký jídelní set o 17 046 Kč a super ložnici o 17 164 Kč. Přesvědčte se sami.

Petra: “Nábytek vypadá skvěle, snadná montáž.” Tu obývací stěnu si zamilujete i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč obývací stěnu Elian hodnotí zákazníci 4,7 hvězdičky z 5 možných? Protože nábytek si i v menším pokoji poskládáte podle svých představ, najdete v něm dostatek úložných prostor a na přání vám ho vybaví i vnitřním LED osvětlením. K tomu si přidejte snadnou údržbu odolného povrchu, super cenu a je to jasné. Takový obývák si okamžitě oblíbíte také. Dříve za 10 898 Kč.

Celá řada funkcí a sleva 41 % - rozjeďte festival barev s báječnou pohovkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výběr ze 72 barev potahů z látky nebo ekokůže a široké možnosti použití - rozkládací pohovka Ella je skvělým spojením funkčnosti a vzhledu. Večer se zaboříte do komfortního polstrování a na noc z ní uděláte prostorné lůžko. Co potřebujete, ukryjete do vnitřního úložného prostoru a využijete tak pohovku bezezbytku celou. Neváhejte, cena je mimořádně výhodná. Dříve za 10 127 Kč.

Super tip pro singlisty i dvojice: Pořádná postel je základem vaší duševní pohody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si lepší noci i rána na čalouněné posteli Damara, která hodně vydrží a unese i velkého chlapa. Vyberte si z 5 rozměrů jedno- nebo dvoulůžko, které dokonale sladíte s každou místností díky více než 80 barvám a vzorům potahové tkaniny. Díky objemnému vnitřnímu úložnému prostoru navíc ušetříte místo ve skříních. Od nás jasný palec nahoru. Dříve za 11 215 Kč.

Už žádné úleky a šoky v zrcadle - v této koupelně budete vypadat i po ránu skvěle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po příchodu do koupelny vybavené sestavou skříněk Miriam se na sebe každé ráno usmějete a vaše dny budou hezčí. Všechny hygienické potřeby, kosmetiku i ručníky budete mít vždy přehledně po ruce a díky odolným materiálům, kterým neublíží vlhko ani škrábnutí, se nenadřete s úklidem. Vydrží vám dlouhá léta a celou dobu sněhově bílá. Skvělá trefa! Dříve za 6 257 Kč.

Slevová fronta nad Českem sráží ceny nábytku. Tisíce kousků až o 62 % levněji!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste připraveni na šok? Díky přecházející slevové frontě klesly ceny 5 000 modelů nábytku o 26 až 62 %. Další předpověď říká: Mohutné slevy sedaček, postelí, skříní a jiného vybavení do celého bytu vydrží už jen do 1. března. Ale to není vše: Jedině u MT nábytek teď můžete vrátit zboží zpět až do nevídaných 45 dnů. Naše rada zní: Nakupujte chytře a bydlete lépe!

Další články

Načítám