Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Velké Británii se nejspíš schyluje k bujarému slavení v ulicích. Jejich panovnice Alžběta II. (†96) totiž za dva měsíce oslaví devadesátku, to ovšem činorodé královně nebrání účastnit se oficiálních, ale i vcelku neformálních událostí, které ji zajímají. Jednou takovou bylo i vyhlášení nejlepšího číšníka či nejlepší servírky v zemi, které se konalo v úterý v londýnském hotelu Claridge. O jedinou vadu na půvabu usměvavé královny se přitom postaral ten, kdo ji na akci líčil...

Panovnice na udílení Gold Service Scholarship dorazila stylově ve zlatém kostýmku, ale neplechu na jejím obličeji způsobil fixační pudr. Neblahé zkušenosti s ním mají přitom i mnohé slavné ženy jako Angelina Jolie, Nicole Kidman, Drew Barrymore či Miley Cyrus.

Královna zřejmě přišla podpořit i jednoho z finalistů Jamese Parumse, který patří mezi zaměstnance Buckinghamského paláce. Vítězkou se nakonec stala Jennifer Santner z londýnské restaurace Rhubarb-run Fenchurch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám