Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Naďa Urbánková (†83) před sedmi lety bojovala se zákeřnou rakovinou prsu, na kterou jí lékaři přišli při běžné preventivní kontrole.

Pětinásobná držitelka Zlatého slavíka přišla o prsa a podstoupila několik cyklů chemoterapie. Věčná optimistka nakonec zrádnou nemoc překonala. O tom, jak se jí dnes žije, se rozpovídala v pokračování pořadu 13. komnata, který v České televizi běží v pátek večer.

Urbánková si prý vůbec nepřipouštěla, že by po odstranění prsou přišla o část své ženskosti. Na rozdíl od jiných žen si s tím nelámala hlavu. „Vůbec mi to nevadilo, byla jsem naopak ráda, že jsem hubenější, fakt mi to nebylo líto,“ prozradila překvapivě zpěvačka, která ani po nových ňadrech netoužila.

„Oni se mě ptali, jestli chci přišít nová, a já říkala, ne, ne, jen si je nechte,“ dodala s tím, že pokud chce, má k dispozici náhradní výplně.

„Když chci, aby na mně šaty nevisely jako na strašáku, no tak si je vezmu, ale musím říct, že to nemám ráda. Víte, ty výplně, které oni dělají, tak to musel vymýšlet mužskej, kterej neměl nikdy prsa, protože jsou z takového materiálu, že i když jsem sice zhubla o pět kilo, tak když si tyhle potvory na sebe navléknu, tak jako kdybych je zase měla,“ míní.

Nakonec si ale nepopulární výplně přeci jen někdy vezme. „Je to těžký, nepříjemný, nemám to ráda, ale když na sobě potřebuju mít šaty, tak ten tvar se tam nějakým způsobem zhodnotí, když tam jsou prsa,“ uzavřela s úsměvem Urbánková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám