Hlavní obsah
Článek

Životy dětských hereckých hvězd by samy o sobě vydaly na filmy, ale na happy-endy byste si většinou museli nechat zajít chuť. Ještě v roce 2013 to vypadalo hodně špatně i s Amandou Bynes, která odstartovala hereckou kariéru už v sedmi letech. Ze slávy a peněz se doslova pomátla na rozumu. Velkou měrou se na tom podílela i drogová závislost. Dnes herečce není ještě ani třicet, ale z krásy téhle modrooké blondýnky toho už moc nezbylo.

Minulý týden si šla s přáteli sednout na ledový čaj do kavárny a zdála se být v dobrém rozmaru, ale léta plná drog a alkoholu se na její kdysi půvabné tváři podepsala.

Na svůj věk toho Amanda zažila opravdu dost. Od opěvovaného talentu s vlastní televizní show od svých třinácti let a natočení řady komedií jako Co ta holka chce, Super náhradník, Královna večírku nebo Hairspray či úspěšného teenagerského seriálu Co mám na tobě ráda až po osobu z psychiatrické léčebny s nepředvídatelným jednáním.

Vše začalo v roce 2012, kdy zavinila několik dopravních nehod, od nichž ujela, a poprvé se začalo mluvit o jejích psychických problémech. O rok později vše vygradovalo do fáze, kdy zfetovaná vyhodila z okna ve 36. patře bytu v New Yorku půlmetrovou vodní dýmku. Jako smyslů zbavená byla o pár týdnů později, kdy se pokusila zapálit sebe i svého psa. Po tomto excesu byla umístěna do psychiatrické léčebny, v níž strávila několik měsíců. V následujícím roce (2014) ji ovšem policie znovu zatkla za řízení v opilosti. Loňský rok už ale ustála bez větších potíží, a tak věřme, že je Amanda na dobré cestě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám