Hlavní obsah
Článek

Brazilská herečka Morena Baccarin (36) se v Hollywoodu pohybuje už nějaký ten pátek, ale až po úspěchu komiksové adaptace Deadpool se z ní stala hvězda první velikosti. Momentálně nejvyhledávanější celebrita na filmových serverech po celém světě bude mít brzy další důvod k radosti.

Jako partnerka nejdrsnějšího, nejvtipnějšího a pod maskou nejošklivějšího komiksového hrdiny se Morena Baccarin dočkala několika pikantních scén s Ryanem Reynoldsem (47), které jsou jedním z důvodů, proč je Deadpool přístupný až od 15 let. Sexbomba z filmového plátna ale v reálu řeší spíše termín svého porodu. Na tiskové konferenci Morena ukázala obří těhotenské bříško, podle něhož se zdálo, že musí porodit snad každou chvilku.

Atraktivní herečka, jejíž jméno v portugalštině znamená bruneta, brzy přivede na svět miminko, které si pořídila se svým kolegou ze seriálu Gotham Benem McKenziem. Nastávající maminka přitom ještě neukončila rozvodové řízení s režisérem Austinem Chickem, se kterým má dvouletého syna Juliuse.

Morena Baccarin si ale nejspíš příliš dlouhou mateřskou dovolenou neužije. Deadpool je v kinech teprve pár dní a jeho celosvětové tržby už dosáhly 300 miliónů dolarů, takže nikoho nepřekvapí, že scenáristé už pracují na jeho pokračování. Komiksový drsňák zaujal i české publikum, když o premiérovém víkendu překvapivě pokořil Decibely lásky Michala Davida (63).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám