Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velká Británie má novou vycházející hudební hvězdu. Je jím devětadvacetiletý Rick Snowdon, který odrovnal svým vystoupením ‚naslepo‘ publikum i porotu v hudební soutěži The Voice. Píseň I Put A Spell On You vystřihl bravurně a dámy jej u toho jen lačně svlékaly pohledem. Rick se okamžitě stal žhavým zbožím, kterému denně chodí spousty obdivných zpráv od žen, ale i mužů, což s mírnou stydlivostí přiznal i v rozhovoru v ranním vysílání pořadu Good Morning Britain, kam si jej pozvaly moderátorky Kate Garraway a Charlotte Hawkins.

Ty samozřejmě zajímalo, jak se cítí po smršti zájmu o jeho osobu. „Nečekal jsem to. Ale nestěžuji si,“ usmíval se dlouhovlasý blonďák, kterého všichni přirovnávají k Bradu Pittovi zamlada.

Rick se přitom od dětství až do svých dvaadvaceti potýkal s obezitou a jednu dobu atakoval dokonce hranici 165 kilogramů. Láska k hudbě ho ale prý inspirovala k tomu, že se sebou musí něco udělat, aby si mohl jít za svým pěveckým snem. Nakonec dokázal shodit na polovinu své původní váhy!

Reklama

Další články

Načítám