Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krásná topmodelka Simona Krainová zná triky, jak kráse trochu pomoci a neztratit přirozenost. Mnoha ženám tuto cestu ukázala a pomohla k novému sebevědomí. Proč ji tato proměna rozplakala?

Co vidíme ráno v zrcadle?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Když ráno v zrcadle přestáváte poznávat tu optimistickou ženu a kouká na vás jiná žena s posmutnělým výrazem, řekla jsem si, že je čas něco změnit. Navíc se svěšenými koutky, povadlými tvářemi a těžkými víčky je čím dál náročnější se usmívat,“ popisuje paní Alena (55) důvod, proč se rozhodla pro změnu na Klinice Yes Visage, kde jí oporou byla právě Simona Krainová.

Omládnout lze již za 30 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne každý z nás ví, že mnoho projevů stárnutí a nedostatků v obličeji lze snadno vyřešit během 30 minut. „Profesionální estetická dermatologie v rukou kvalifikovaného lékaře si poradí s většinou problematických míst ve tváři s naprosto přirozeným výsledkem. Od jemných až po hluboké vrásky, nosoretní rýhy, povadající či naopak zakulacené tváře, nevýrazné rty nebo třeba kruhy pod očima. Populární jsou i niťové liftingy či zpevnění, protože jsou rychlé, bez skalpelu a s ihned viditelným výsledkem. „Zavěsí a upevní" zpět pokleslé tkáně obličeje a krku a zvýrazní mladistvé kontury,“ prozradila primářka MUDr. Monika Kavková.

Jak mládne Simona?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Ať už se jedná o laserový resurfacing, aplikaci kyseliny hyaluronové, mezonitě či plazmalifting, nepodcenit prevenci v mladším věku, znamená výrazně oddálit známky stárnutí,“ doplňuje lékařka z Kliniky Yes Visage. Právě populární plazmalifting, který dosahuje výborných účinků v rozjasnění a omlazení pleti, využívá i sama Simona. „Je to můj elixír mládí. Vždyť využívá to nejcennější z našeho vlastního těla – krevní plazmu. Po plazmaliftingu mám pleť úplně prozářenou a cítím, jak se drží vypnutá a čerstvá, jako bych se každý den pořádně vyspala. Nechávám si proto na klinice z plazmy namíchat na míru i vlastní krém. Obojí je pro mě vlastně taková ochrana před časem,“ popisuje s úsměvem Simona.

Není se čeho bát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro výraznější známky stárnutí jsou zde pak moderní zákroky plastického chirurga. „Dnes složité výkony v obličeji nahrazují ty jednodušší s dobrým efektem, ale šetrnějším výkonem a kratší rekonvalescencí,“ popisuje posun v moderní estetické medicíně primář plastické chirurgie MUDr. Martin Molitor. Za pravdu mu dává i paní Alena: „Když se na sebe podívám, jsem velmi spokojená, povislé koutky se proměnily v úsměv a hlavně mám i oči namísto spadených víček. Zákroku v obličeji jsem se obávala, vždy jsem měla za to, že jsou to náročné a bolestivé výkony. Ale opak je pravdou.“

Mladší a dojatá až k slzám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Nejen péči tady na klinice bych doporučila všem, ale ten lepší pocit a příliv nového sebevědomí, to opravdu stojí za to,“ popsala se slzami v očích Alena. A radostná slova nad novým životem dojala i Simonu, která jí stála při proměně po boku. „Ono stačí jen překonat prvotní ostych a jít se jen zeptat na nezávaznou konzultaci, co je možné a jak by mi mohl lékař pomoci. Jen si to vyslechnout. Mnoho z nás je pak překvapeno, jak někdy stačí i málo k výrazné změně k lepšímu,“ doplnila v rozhovoru Simona. O zákroky na Klinice Yes Visage je veliký zájem, neboť využívají moderní šetrné postupy, které zaručují přirozený výsledek bez zbytečných jizev. Vyhrajte si na webu kliniky proměnu zdarma i vy.

Další články

Načítám