Hlavní obsah
Článek

Když v seriálu Přístav natáčí duo Hrachovcová (49) - Čtvrtníček (51), tak je všem jasné, že bude pěkně veselo. A to nejen díky scénáři, ale i díky souhře herců, kteří si neustále dělají legrácky a navzájem se rozesmívají.

Vždy, když Petr a Kateřina natáčejí společné scény, jsou všichni mrtví smíchy. I kameramani mají problém udržet kameru tak, aby se neklepal obraz a aby v záběru nebyl slyšet smích štábu.

Když se k nim navíc do party přidal ještě Bob Klepl, všem bylo jasné, že bude o zábavu postaráno a scéna určitě neklapne na první dobrou. A přesně to se také stalo.

Točil se obraz, kdy Radim Pátek (Petr Čtvrtníček) omylem sní jídlo kontaminované Šimáčkovými (Václav Jiráček) prášky proti depresím. Usne tak tvrdě, že si Milena (Kateřina Kaira Hrachovcová) myslí, že Radim spáchal sebevraždu. Na pomoc přivolá jediného doktora ze Zátoky, a to právě Boba Klepla.

S ním se Čtvrtníček zná už dlouhá léta z divadla a oba pospolu platí za duo komiků. Petr Čtvrtníček proto musel opravdu bojovat, aby vydržel hrát mrtvolu a nehnul ani brvou, natož koutky. To se mu ale nepodařilo a ač se hodně snažil, nakonec se coby "mrtvola" rozesmál a scéna se musela celá opakovat. Na ukázku z nepovedené scény se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám