Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejčastější problém klasických zubních past? Neúčinkují tak, jak od nich očekáváme. Značka Mediblanc na základě srovnávacích studií přišla na důvod. Je jím používaní nevhodných složek a nedostatečné využívání nových vědeckých poznatků. Na základě dlouholetého vývoje a výzkumu Mediblanc uvádí na trh zubní péči nové generace, které přinášejí kompletní řešení profesionální dentální hygieny.

Zubní pasty Mediblanc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka Mediblanc uvádí na trh tři unikátní zubní pasty, které dokáží odstranit základní problémy, kterými naše zuby nejčastěji trpí - zubní pastu s bělícím účinkem, zubní pastu pro citlivé zuby a zubní pastu pro ochranu dásní. V čem jsou zubní pasty Mediclanc tak jedinečné? Oproti jiným zubním pastám spojují tři unikátní procesy (zvlhčení, účinnost látek a péče, dlouhodobý efekt svěžesti v ústech) v celek a díky tomu můžete zažít opravdový pocit dokonale vyčištěných zubů. U jiných zubních past tyto tři fáze nepůsobí dohromady, proto nedosahují tak výrazných účinků.

Zubní pasta s bělícím účinkem Mediblanc Whitening – zářivě bílé zuby už nejsou nedosažitelné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bělejší zuby o několik odstínů dnes už může mít každý, kdo zvolí tu správnou dentální péči. Zubní pasta Mediblanc Whitening perfektně vybělí vaše zuby, zbaví je veškerých nečistot a usazenin a dlouhodobě osvěží váš dech. Navíc je velmi šetrná k dutině ústní. Co zubní pasta Mediblanc Whitening dokáže? Dokonale vybělí zuby pomocí speciálních silik. Vyčistí i špatně dostupná místa. Posiluje zubní sklovinu. Eliminuje zápach z úst. Zanechává dlouhodobý pocit svěžesti v ústech. Zajistí pocit dokonale vyčištěných zubů. Je šetrná k dutině ústní i díky složení na přírodní bázi.

Zubní pasta pro ochranu dásní Mediblanc Healthy Gums – konec krvácení a ztráty zubů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parodontóza patří mezi dva hlavní dentální problémy v ČR. Projevuje se krvácením dásní a vede až k úplné ztrátě zubů. Tomu se dá však předejít. Mediblanc Healthy Gums ochrání vaše zuby před zánětlivou parodontózou, zbaví je veškerých nečistot a usazenin a dlouhodobě osvěží váš dech. Zlepšení stavu vašich dásní pocítíte již po několika použitích.

Co zubní pasta Mediblanc Healthy Gums dokáže?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chrání zuby před zánětlivou parodontózou. Zamezuje vzniku zánětů a otoků. Stahuje dásně. Snižuje krvácivost dásní. Eliminuje zápach z úst. Zanechává dlouhodobý pocit svěžesti v ústech. Je šetrná k dutině ústní i díky složení na přírodní bázi.

Další články

Načítám