Hlavní obsah
Článek

Už je to dvaadvacet let, co kapela Aerosmith vyslala do světa megahit Crazy, v němž účinkovaly tehdy začínající herečky Alicia Silverstone a Liv Tyler. Z obou rozverných kámošek, kterým bylo v době natáčení teprve sedmnáct, jsou dnes vyzrálé třicátnice a především maminky, které mají jiné priority, než dostát dřívějšímu statusu sexsymbolů.

Devětatřicetiletou Aliciu byste dnes už mohli potkat spíš na výšlapu po kopcích Los Angeles s partou přátel než na červených kobercích a VIP večírcích. Ani kariéře už moc nedá. Už druhý rok to vypadá na hereckou pauzu. Naposledy jsme ji mohli vidět v komedii Angels in Stardust z roku 2014 s AJ Michalkou a Billym Burkem.

Nutno podotknout, že z Alicie se stala aktivistka a dost alternativní žena. Nejenže s manželem Christopherem Jareckim žijí na ekofarmě se solárními panely a na zahradě pěstují organickou zeleninu, ale herečka je navíc zarytou vegankou a svého syna jménem Bear (Medvěd) vychovává dost svérázným způsobem. Nehledě na to, že jej jako malého kojila, kdekoli se jí zlíbilo, v roce 2012 vyvolala znechucení uveřejněním videa, kde mu předžvýkává stravu a krmí jej z úst do úst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám