Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charizmatický herec Karel Roden (61) se nedávno zbavil plnovousu, který si pěstoval kvůli několika filmovým rolím (například prezidenta Masaryka). A zdá se, že díky tomu opět omládl.

Na premiéře dlouho očekávaného snímku Rodinný film, kde hraje po boku Vandy Hybnerové (55), mu v hledišti tleskala jeho nejbližší rodina - herec Marian Roden (51) a především sympatická maminka, která si premiéry svých synů téměř nikdy nenechá ujít.

Poté, co se Karel Roden oholil, nešlo si nevšimnout, že se zase velmi podobá svému o dva roky mladšímu bratrovi. Geny se zkrátka zapřít nedají. A tady se dědilo hlavně po tatínkovi a dědečkovi, kteří taktéž patřili k úspěšným hercům.

Příběh Rodinného filmu se točí kolem dvou dospívajících dětí (Jenovéfa Boková, Daniel Kadlec), které se vypořádávají s nečekaně nabytou svobodou poté, co jejich rodiče (Roden s Hybnerovou) odjeli na plavbu jachtou po oceánu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám