Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrat do práce po mateřské si asi většina maminek představuje trochu jinak, ale proti gustu žádný dišputát... Sedmadvacetiletá Sabien Demonia má děti rovnou tři - devítiletého Damiana, o rok mladší Wiktoriu a šestiletou Maju. A i když začátky byly perné, nakonec našla způsob, jak je bez problémů uživit.

Když se v roce 2010 přestěhovala z Polska do Anglie, neměla prakticky žádné prostředky a podle svých slov dětem nemohla dopřát ani pořádné oblečení. Prodávala v obchoďáku a pracovala i jako servírka, ale peněz měla stále pomálu. Jako ‚upachtěná matka‘ si prý pro posílení sebevědomí a únik z reality všedních dní ulevovala pořizováním selfie fotek. A právě to jí změnilo život.

Odvážné snímky jejího potetovaného těla zaujaly na internetu i fotografy specializující se na fetiš, kteří jí začali nabízet spolupráci, což byl už jen krůček od focení do takto zaměřených časopisů a webů.

Sabien má momentálně 125 tisíc online fanoušků a v branži už si vybudovala slušné jméno. Focením si údajně přijde až na šest tisíc liber (208 tisíc korun). Pyšný na ni je i současný partner Pete Kawa, který už stačil extravagantní maminku i požádat o ruku...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám