Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) má jednoznačně pohádkový život. Byla zvolena nejkrásnější ženou světa, založila nadaci Krása pomoci, po jejím boku ji doprovází dívčí idol Ondřej Brzobohatý (41) a ze schůzky na schůzku jezdí v přepychovém voze.

Právě na slavnostní otevření nového automobilového centra v Ostravě, které taková auta prodává, byla Táňa pozvána a přítomným dámám předvedla, jaké jsou nové módní trendy. Dobře ví, že oblíbeným "trubkám" už odzvonilo, a tak luxusní kožený kabátek z hadí kůže, konkrétně krajty mřížkované, od návrhářky Ivany Mentlové doplnila parádními zvonáči.

A jak to má Táňa s řízením? Sdělila, že je opatrnou řidičkou, co se snaží předjímat situaci na vozovce, ale když si to může dovolit, ráda si užívá i svižnější jízdu. "Při ježdění po Praze jsem opatrná, ale když jedu za rodiči do Opočna, ráda šlápnu na plyn," přiznala.

A jak Táňa, která pomalu neví, kam skočit, vůbec tráví nějaký volný čas? „I když jsem velmi časově vytížená, snažím se zároveň udělat si čas sama pro sebe. Hodně cvičím a medituji, snažím se trávit čas s rodinou a mým přítelem Ondřejem Brzobohatým. Přiznávám, že někdy mám náladu nic nedělat a odpočívat u nějakého dokumentárního filmu,“ řekla.

Reklama

Další články

Načítám