Hlavní obsah
Článek

Bořek Slezáček (56) se sice ujal spolu s Agátou Prachařovou křtu dalšího dílu 50 odstínů šedi, moc jsme ho ale nešacovali na to, že je to jeho oblíbená literatura, nezhlédl ani film podle 1. dílu. Jeho partnerka ovšem knihu doma má, dokonce ji dostala od jeho maminky.

"Já teď koukal na Revenanta. Moc se mi to líbilo, mám rád i Leonarda DiCapria, jakkoliv si myslím, že má letos takovou konkurenci, že zase Oscara nedostane. Do 50 odstínů šedi jsem jenom nahlédl, když je moje žena dostala od mojí mámy, která chce asi více vnoučat. Ale kupovat ji kvůli tomu opravdu nemusela, i tak si vystačíme " vzkázal Bořek svojí máti.

Když už šly všechny díly 50 odstínů šedi mimo něj, zajímalo nás, jak to má ve skutečnosti se sexuálními praktikami v knize popisovanými, jako je svazování anebo bičíky. "Myslím si, že v životě se má zkusit všechno, a to nejen v sexu. Ale kdybych mluvil o souloži veřejně, babička by mi vynadala," nechal si konkrétní podrobnosti pro sebe Bořek.

Vztah k sexuálním pomůckám ovšem má. "Viděl jsem jich spoustu, občas je i kupuju, protože mám spoustu kamarádů a přátel, kteří z mého pohledu všechno mají. Vibrátory všech velikostí, bičíky a latexové oblečky vždycky radost udělají. A přinejmenším to pobaví," prozradil, že je v sexshopech jako doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám