Hlavní obsah
Článek

Herec Daniel Craig se prý už na plátna kin jako James Bond nevrátí. Minimálně ne po dobu, kdy bude natáčet nový americký televizní seriálu Purity. Právě účast v tomto projektu je podle britského deníku The Sun důvodem, proč britská hvězda přerušila spolupráci s producenty bondovek. Craig po skončení natáčení filmu Spectre přiznal, že má role agenta 007 plné zuby a nechce o ní hodně dlouho ani slyšet.

„Pohledná hvězda nebude mít prý čas na reprízu role tajného agenta, protože nový dramatický seriál, který je adaptací románu Jonathana Franzena, podle očekávání poběží několik sérií,“ píše The Sun.

Craig ale v minulosti prohlásil, že podepsal smlouvu, která ho zavazuje ještě k minimálně jedné bondovce. Možná tak jen dostane několikaletou pauzu na natáčení jiných projektů a k Bondovi se zase vrátí. Nakonec mezi filmy Quantum of Solace (2008) a Skyfall (2012) dali producenti Danielovi čtyři roky volna. A bondovky Povolení zabíjet (1989) a Zlaté oko (1995) mezi sebou měly pauzu dokonce šestiletou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám