Hlavní obsah
Článek

Největší ženskou hvězdou ceremoniálu v americkém Los Angeles se stala Taylor Swift (34), která bodovala ve čtyřech kategoriích. Její kolegyně se musely spokojit s tím, že zaujmou alespoň na červeném koberci.

Slavnostní galavečer svým vystoupením zpestřily Adele (35) či Lady Gaga (38), která vzdala hold zesnulému zpěvákovi Davidu Bowiemu (†69). Ceremoniál si však nenechala ujít řada hvězdiček, které nefigurovaly v nominacích, ani nedostaly příležitost účinkovat na pódiu. Jednou z nich byla i zpěvačka Ciara.

Třicetiletá kráska moc dobře ví, že vzhled je její velkou předností. Ciara sice stačila vydat už šest alb a s hitem Goodies se v roce 2004 probojovala až na vrchol americké hitparády, ale v konkurenci podstatně úspěšnějších hudebních hvězd musela poodhalit větší než malé množství kůže.

Ciara zvolila provokativní šaty, v nichž toho odhalila více než dost. Obdivovatelé tak mohli na červeném koberci sledovat její obnažená záda i dekolt bez podprsenky, ale největším trumfem byl odvážný rozparek dosahující až do pasu, díky němuž zpěvačka vystavila své sexy stehýnko.

Reklama

Další články

Načítám