Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byly hvězdami už v 70. letech, kdy jako manekýnky začínaly. A všechny vypadají pořád báječně, i když jim pomalu táhne na sedmdesátku. Pětice bývalých modelek se opět sešla na jednom molu a jejich vrstevnice by jim mohly závidět nejen figuru, ale i noblesu.

Celkem pravidelně vídáme Miladu Karasovou, která v branži dlouho zůstala jako šéfka modelingové agentury a objevila například Simonu Krainovou. Další dámy jsou ale "obyčejnými" ženami a věnují se rodinám. Na mole jim to ale seklo. A publikum je dobře znalo.

Dámy totiž předváděly na tradičním Plese seniorů Prahy 1. Nápad pozvat věkovou kategorii blízkou hostům dostal starosta Oldřich Lomecký s přítelkyní Veronikou Blažkovou. I na pódiu se s výjimkou Ondřeje Rumla objevili starší vystupující.

Slavnostní večer uváděla Marie Tomsová, zazpívali Josef Laufer a stále skvěle vypadající Yvetta Simonová. Ta by se ostatně v paláci Žofín, kde ples probíhal, měla znovu objevit 19. dubna na koncertě na počest 70. narozenin hudebního režiséra a dirigenta Milana Wolfa.

Tam bude Simonová vystupovat společně s dalšími hvězdami jako Michal David, Monika Absolonová, Dasha, Štefan Margita, Leona Machálková, Ilona Csáková, Jitka Zelenková, Dagmar Patrasová, Marian Vojtko, Michaela Nosková za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám