Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejpůvabnějších českých zpěvaček, hvězda StarDance Dasha, bude maminkou. Zpěvačka je podle informací Super.cz ve čtvrtém měsíci těhotenství. Své první dítě čeká s přítelem, bubeníkem Ondřejem Slukou, se kterým chodí půl roku.

Přestože je v začátku požehnaného stavu, už je to na ní pěkně znát. Bříško už bylo vidět na konkurzu na muzikál Bonnie a Clyde, který se konal minulý týden. Zpěvačka si chtěla informaci ještě chvíli nechat pro sebe, ale nakonec kápla božskou.

"Už jsem to oznámila v divadle, navíc už je to na mně opravdu vidět. Ano, mohu potvrdit, že čekám miminko a velmi se těším," prozradila Dasha, která je stále naplno v pracovním procesu. Těší se na svůj dubnový koncert v Divadle Hybernia, který už je beznadějně vyprodaný, a také na Galakoncert Bravo, pane dirigente, kde 19. dubna vystoupí společně s dalšími hvězdami.

Dasha na koncertě pořádaném k 70. narozeninám legendy české populární hudby, hudebního režiséra a dirigenta Milana Wolfa, vystoupí společně s dalšími hvězdami jako Michal David, Monika Absolonová, Kateřina Brožová, Štefan Margita, Yvetta Simonová, Leona Machálková, Ilona Csáková, Jitka Zelenková, Dagmar Patrasová, Marian Vojtko, Michaela Nosková za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka.

Termín porodu má zpěvačka v červenci a už v září by se ráda vrátila opět do práce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám