Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) je zase sám. Po ročním vztahu se s tanečnicí Johankou Hájkovou, se kterou už dokonce plánoval veselku a založení rodiny, podle informací Super.cz rozešel. Nyní je velké lásce konec.

Zpěvák to potvrdil při otázce na oslavu svátku svatého Valentýna. "Valentýna neslavím, je to jak Santa Claus, reklamní záležitost. Já mám Valentýna 1. května, líbání pod rozkvetlým stromem. Tak uvidíme, zda už bude s kým," řekl Daniel Hůlka, který se nyní soustředí na práci a denně zkouší v Divadle Hybernia muzikál Sibyla, který bude mít premiéru 17. března.

A jak slavily Valentýna další hvězdy z připravovaného muzikálu? Ilona Csáková (53) je i po letech manželství stále velmi zamilovaná do svého muže Radka Voneše. "S mým mužem se stále milujeme. Dostala jsem kytičku, polibek a vyznání citu. Já bez kytky udělala to samé. Jinak si myslím, že je v našem případě jedno, jestli je Valentýn, nebo ne," říká zpěvačka.

"Valentýnský den byl stejný jako celý týden, takže silně pracovní. Zkouším denně muzikál Sibyla, takže to mi vlastně bere veškerý volný čas. Na Valentýna jsme navíc měli s přítelem koncert, kde jsme oba hráli. Jsem šťastná, že u toho byla moje maminka, takže jsem měla u sebe ty, které mám nejraději. Přítel koupil kytku i mojí mamince, mně je navíc kupuje, kdykoli se dá," říká Eva Burešová, hlavní představitelka Sibyly.

"Svátků jako tento by mělo být rozhodně víc. A je úplně jedno, kdo a kde je vymyslí. Je to den, kdy si lidé dávají najevo své city, a to by měli podle mne dělat neustále. Romantika je u nás s přítelem téměř na denním pořádku. Na Valentýna jsme si dali dobrou večeři a nechyběl malý dáreček," doplnila ji druhá Sibyla Elis Ochmannová.

Michaela Nosková (41) trávila večer na sushi a v kině. "Hrála jsem představení v Divadle Hybernia, na které mě přišel Ondřej překvapit s kytkou, kterou mi poslal na jeviště. Pak jsme zašli na sushi a do kina. Byl to moc fajn večer," prozradila Nosková.

U koní trávil den představitel Ezry, správce královského pokladu, Mirek Hrabě. "Uvařili jsme si s přítelkyní společně skvělý oběd. A protože má přítelkyně za Prahou ustájeného koně, kde zároveň i trénuje, strávili jsme celý den v přírodě u koní," dodal.

Reklama

Další články

Načítám