Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh modelky a příležitostné herečky Liberty Ross (37) by mohl být předlohou pro americký romantický film... Po pořádném kotrmelci totiž letos na svatého Valentýna přišel pohádkový happy end. Liberty v neděli během obřadu na pláži řekla ‚ano‘ svému partnerovi Jimmymu Iovinemu. Stalo se tak před domem jejího vyvoleného v Malibu za přítomnosti nejbližší rodiny a přátel.

V létě 2012 si přitom prošla příšerným obdobím, když se ze všech stran v médiích probírala milostná aféra jejího tehdejšího manžela, režiséra Ruperta Sanderse, s herečkou Kristen Stewart. Liberty dlouho váhala, zda manželství kvůli dvěma společným dětem nezachránit, ale nakonec i po manželových veřejných omluvách po půl roce zažádala o rozvod.

Osud tomu možná tak chtěl, jelikož Liberty poznala usměvavého a jen tak mimochodem pohádkově bohatého hudebního a filmového producenta Jimmyho Iovineho, který s rapperem Dr. Dre zakládal společnost Beats Electronics, kterou v roce 2014 koupil Apple za tři miliardy dolarů...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám