Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně národem zbožňovaného Jaromíra Jágra (52) to mají neuvěřitelně těžké. Lidé ho mají za boha, a když se náhodou ukáže, že s někým chodí, dívka začne být dříve nebo později podezíraná z toho, že jde po penězích a ne po srdci. V obrovské míře to teď zažívá i jeho nová slečna Veronika Kopřivová (33). Přečtěte si, co o ní lidé tvrdí!

Super.cz získává ze všech stran poznatky o tom, že Veronika má být všechno možné, jen ne dívka se srdcem na pravém místě. Nechce se nám tomu věřit, ale i kdyby byla jen desetina z toho pravda, bylo by to na pováženou!

„Randila s mnoha bohatými lidmi, ať už se sportovci nebo s podnikateli. Dát jí luxusní dárek vždy znamenalo, že pro ni muž bude o dost zajímavější,“ tvrdí někteří její známí. Jiní se vyjadřují mnohem drsněji a nepublikovatelně.

Redakce získala také svědectví muže, který se s modelkou, jež zkoušela uspět i v České Miss, potkal pracovně.

„Když jsem poprvé koncem roku zaslechl, že by snad měla být s Jaromírem Jágrem, byl to pro mě šok. Chudák Jarda! Nevím, jestli ji nazývat rovnou zlatokopkou, ale pravdou je, že Veronika by opravdu s chudým klukem nebyla. Když jsme se pracovně potkali, nepříjemně mě překvapila. Přestože opravdu nic nedokázala, chovala se jako primadona. Žádná jiskra, stála jako dřevo a se vším měla problém. Ostatní slečny se chovaly naprosto v pohodě, proto tímhle vším vyčnívala. Zásadně nepomlouvám, ale tohle bylo opravdu donebevolající,“ dozvěděli jsme se od našeho zdroje z branže, který tvrdí, že s tímto přístupem by jako modelka neměla šanci v žádném případě výrazněji uspět.

„Snad to Jardu a jeho konto nebude příliš bolet,“ přidává se další, který měl s Kopřivovou co do činění.

My jen doufáme, že jsou to pomluvy zlých a závistivých lidí a že Jarda má ve skutečnosti po boku ve všech směrech úchvatnou, hodnou dívku, jakou mu všichni jeho příznivci přejí!

Reklama

Další články

Načítám