Hlavní obsah
Článek

Královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (67) vyrazila na další ples. Zatímco v Brně jí dělalo společnost hned několik fešáků, na Česko Slovenský ples si vyšla s manželem Felixem Slováčkem. A opět jí to náramně seklo. V šatech od návrhářky Beaty Rajské vypadala božsky.

"V Brně Felix být nemohl, protože měl ples na Žofíně. Proto jsem byla bez manžela," odpověděla, jako by jejich manželské trable nikdy neexistovaly. Spolu s Felixem prý skvěle zvládli i vánoční rodinné tour. "Bylo narváno a děti jsou nejlepší diváci na světě," byla nadšená Dáda.

Méně nadšené kritiky zazněly na seriál Bezdružice, v němž účinkovala. "Hlavně mi vadí, že vzhledem k tomu, že jsem byla hodně propíraná v médiích, tak se ta kritika snesla na mě a ostatní jako by tam vůbec nebyli. Bylo to nefér," míní herečka. A šla by do dvojky, kdyby se natáčelo? "Já ten seriál ani moc neviděla a zatím o tom neuvažuju," svěřila.

S Felixem a manžely Pixovými zato chystají nový divadelní projekt. "Připravujeme rodinný muzikál Alenka v kraji zázraků a už teď se rýsuje, že bude moc krásný a nádherně obsazený," prozradila s tím, že samozřejmě nebudou chybět ani členové její rodiny.

Ona sama si zahraje roli Bílé královny, Alenkou bude její dcera Anička. "Je jí to psáno přímo na tělo," vysvětlila. Sama se bude v roli střídat s další herečkou. "Neřekla bych, že to bude alternace, ale bude to na vysoké úrovní, zatím ji nebudu jmenovat," naznačila. My ovšem v kuloárech zaslechli i jméno. Údajně se jedná s Dagmar Havlovou (71). "Řekla jsem, že to ještě neřeknu," neodmítla spekulaci Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám