Hlavní obsah
Článek

Na Česko Slovenský ples se Andrea Verešová (43) chystala na poslední chvíli. "Ještě včera jsem byla v Bratislavě a šaty se dokončovaly přímo na mně horkou jehlou jen pár hodin před plesem," svěřila Super.cz Andrea, která ukázala nejvíce holé kůže ze všech přítomných dam.

"Vybírala jsem mezi dvěma modely, jeden byl takový decentnější, smutnější, ale také nádherný. Ale já to vždycky nechávám na náladě a dnes jsem chtěla něco pozitivnějšího a romantičtějšího. Chtěla jsem být za princeznu, dokud můžu," vysvětlovala výběr své toalety. "Navrhla ji moje kamarádka Zuzana Lešák Černá, plzeňská rodačka a velice šikovná nadaná holka," dodala.

Pánové sice oceňovali hlavně její dekolt, ona ale byla jiného názoru. "Podle mě mají nejkrásnější záda, taková rafinovaná záda jsem dlouho neviděla a úplně to odhadlo můj charakter a mne," mínila. Měli jsme starost, zda modelku zdobení na krku a zádech neškrábe, ale tvrdila, že nikoli. "Ono je to podložené látkou," ukázala nám. "Navíc mám vyřešený problém se šperky a náhrdelníkem. Stačil jen prsten a náušnice," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám