Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (56) se bude vdávat. Její partner Jaromír Soukup ji po dvouleté známosti před pád dny požádal o ruku. Podle našich informací se svatba bude konat již toto léto.

"Kateřina je šťastná, samozřejmě řekla 'ano', ale nechce o tom mluvit, aby to nezakřikla, a také to bere jako velmi intimní záležitost. Mirek jí nasadil nádherný zásnubní prsten," řekla Super.cz blízká kamarádka Brožové.

Jaký skvost bohatý podnikatel Kateřině nasadil, se můžete přesvědčit 19. dubna na galakoncertu Bravo, pane dirigente k 70. narozeninám legendy české populární hudby, hudebního režiséra a dirigenta Milana Wolfa, kde bude Kateřina vystupovat společně s dalšími hvězdami jako Michal David, Monika Absolonová, Dasha, Štefan Margita, Yvetta Simonová, Leona Machálková, Ilona Csáková, Jitka Zelenková, Dagmar Patrasová, Marian Vojtko, Michaela Nosková za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka.

Pro Kateřinu, která před pár dny oslavila 48. narozeniny, už to bude druhá veselka. Poprvé se vdávala v roce 1997 za podnikatele Zdeňka Tomana, se kterým má dceru Kateřinu. Rozváděli se za bouřlivých okolností sedm let od svatby. Tak snad napodruhé to sexy herečce vyjde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám