Hlavní obsah
Článek

Z extrému do extrému. Není to úplně tak dávno, co si Eliška Bučková (34) užívala v tropických vedrech v Amazonii a nyní se ponořila do pravých zimních radovánek. Bučková vyrazila do zasněženého Špindlerova Mlýna natáčet reportáž s Martinou Jandovou pro pondělní TopStar Magazín.

Z fotek vám ale bude jasné, že spíš než povinnost to byla zábava. „Focení a vlastně i celý pobyt v tom příjemném hotelu jsem si skvěle užila. Snad poprvé se mi nechtělo z hor odjíždět, já totiž nejsem úplně zimní typ, neustále mrznu díky nízkému tlaku, který mám už odmalička," řekla Eliška.

Hubená zimomřivá modelka se dokonce odvážila vyběhnout ven do sněhu jen v plavkách. „Po dvou hodinách strávených v úžasném wellness, kde jsem si kromě sauny a vířivky dopřála také masáž, jsem neměla problém vyběhnout ven do sněhu jen tak v plavkách,” dodala Bučková, která se prý ale přece jen trošku musela nechat přemlouvat fotografem Járou Urbanem. „Musím konstatovat, že to bylo osvěžující, příjemné a krásně mi to rozproudilo krev,” komentovala svůj otužilecký čin Eliška Bučková.

Reklama

Další články

Načítám