Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otázek týkajících se vztahu a rozchodu s Michalem Hrdličkou (35), případně nového partnera se Lucie Borhyová (46) asi jen tak nezbaví. Moderátorka se ale obrnila trpělivostí a novinářům, vždy se širokým úsměvem, odpovídá.

Do pořadu Limuzína si ji pozval i Míra Hejda a i zde přišla řeč na Luciino soukromí. Jak to moderátorka s bývalým přítelem a otcem dcery Lindy nyní, pár měsíců po rozchodu má? „Doufám, že jsme oba dva dospělí lidé, kteří spolu můžou komunikovat. S Michalem problém nemám, ani když jsme spolu ve studiu a předávám mu slovo,“ odpověděla Lucka s tím, že rozchod s Hrdličkou nevidí tak negativně, jak si asi někteří mohou myslet. Konkrétní ale být nechtěla.

Všichni se také moderátorky ptají, zda už vyhlíží nového muže. Na to odpovídá, že se nyní věnuje hlavně dětem, a do nového vztahu se nehrne. Do společnosti tak vyráží buď s Jakubem Vágnerem (42), se kterým jsou prý jen přátelé, s kolegou ze zpravodajství Reyem Korantengem, anebo s tátou, jako naposledy na Ples v Opeře.

Reklama

Další články

Načítám