Hlavní obsah
Článek

Příroda se začíná pomalu probouzet ze zimního spánku, což signalizuje, že je nejvyšší čas na obnovu či rozšíření jarního šatníku. Přinášíme proto ukázku té nejnovější XXL módy až do velikosti 64, kterou naleznete u oblíbené módní značky Cellbes. Udělejte si radost novým trendy kouskem a zapojte se do velké jarní soutěže.

Je libo nový tablet nebo mobil?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milovnice soutěží, zpozorněte! Protože by Cellbes rád potěšil své věrné zákaznice, přichází s velkou únorovou mega soutěží, ve které můžete vyhrát například tablet, mobil nebo poukázky na nákup nové garderoby. Co pro vstup do soutěže musíte udělat? Stačí do 29. 2. 2016 nakoupit model z nové jarní kolekce, a udělat tak radost sobě nebo někomu blízkému, a následně odpovědět na soutěžní otázku, jejíž znění najdete v následujícím odkazu. Tak vzhůru do soutěžení! Přejeme hodně štěstí!

Probuďte v sobě křehkost a šarm!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena v sobě skrývá určitou něžnou a éterickou bytost, kterou je čas od času záhodno zvýraznit. Chystáte-li se na romantickou procházku se svou drahou polovičkou, sáhněte například po této blůzce z kvalitního a příjemného materiálu s něžným vzorem a půvabnou krajkou na dolním lemu. Volnější střih a netopýří rukávy budou lichotit ženám napříč všemi typy postav, proto je triko k mání až do velikosti 64.

Hit letošního jara? Košilové šaty!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snoubí-li se pohodlnost a styl, vznikne z toho jedna velká módní báseň. Přesně tak bychom mohli nazvat i košilové šaty z denimu, které pro letošní sezónu dostávají od módní policie palec nahoru! Tento kousek vám zajistí maximální komfort a zároveň díky němu budete ztělesněním ženy, která ví, co to jsou módní trendy.

Jak rozjasnit svůj den? Pastelovými barvami!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte mezi typy lidí, kteří každé ráno bojují se vstáváním a mají po probuzení náladu pod psa? Oblečte si takový módní kousek, který vám hned z počátku dne vlije optimismus do žil. Vsaďte například na halenku z tkaného krepového materiálu v pastelových tónech, jež je zdobena vázačkou se střapci a poutavou výšivkou. Zkombinujte ji s extravagantním šperkem a dovedete svůj outfit k naprosté dokonalosti.

Na vlnách námořnicky modré

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rtuť teploměru pomalu, ale jistě stoupá a co nevidět bude potřeba vyměnit teplé péřové kabáty za odlehčené jarní kousky. Ideální volbou by mohla být tato slušivá bunda rozšířeného střihu, ozvláštněná mnohými detaily, ze kterých jmenujme například kontrastní pruhovanou podšívku. Máte-li v oblibě zářivě žlutou a červenou, zajisté vám udělá radost, že na vás bunda čeká i v těchto barevných variantách.

Další články

Načítám