Hlavní obsah
Článek

Herec Oldřich Kaiser (68) přijal nabídku z Novy a stal se jednou z tváří nového seriálu Na vodě. Zahraje si v něm alkoholika.

Kaiserova postava se jmenuje Bohumil a jedná se o ‚bývalého olympijského plavce, který je v současné době alkoholik živící se výběrem popelnic‘. Charakteru role samozřejmě odpovídají seriálové kostýmy a maskování, ne nepovedené, jak se můžete přesvědčit na fotkách.

V seriálu se představí docela dost herců, které bychom tam nečekali. Vedle Kaisera je to třeba Tomáš Klus (37), který hraje jednu z hlavních postav, Lukáš Pavlásek (45) či Ester Geislerová.

Jednou z hlavních postav bude též Lenka Vlasáková coby Boženka a o charakteristiku její postavy vás nemůžeme ochudit: ‚Boženka je vtipná, ironická, ale i citlivá žena, která ještě pořád čeká, že by jí život mohl přinést něco hezkého. Pracuje jako hospodská U utopence a je dobrou duší celého podniku. A právě v hospodě se u ní projevují nadpřirozené schopnosti. Boženka totiž dokáže číst budoucnost z každého desátého piva, které host vypije‘. Takže na zdraví! Nebo možná na kuráž.

Reklama

Další články

Načítám