Hlavní obsah
Článek

Vítězství v českém finále a následně ve světovém kole soutěže Elite Model Look 2014 začíná Báře Podzimkové přinášet ovoce. Jedna z nových nejúspěšnějších světových tváří upevňuje pozici v módním průmyslu. Na nedávno ukončeném týdnu haute couture přehlídek v Paříži byla Bára v jednom kole a předváděla jen pro ty nejprestižnější módní domy. Otevřela přehlídku Valentino, oblíbil si jí i Karl Lagerfeld pro Chanel, Giorgio Armani či Elie Saab.

Na celé věci je pozoruhodné, že Podzimkové je teprve šestnáct let a je stále ještě studentkou gymnázia v Příbrami. Modeling se jí za podpory rodiny daří stále velmi dobře skloubit se školou.

Nedávno nafotila pár velmi prestižních editorialů. Momentálně je Bára jednoznačně největší českou nadějí v modelingu. Zařazuje se tak mezi velmi úspěšné Češky jako jsou Linda Vojtová, Denisa Dvořáková nebo Hana Jiříčková.

„Jsem moc rád za úspěchy, které v modelingu má. Sama se snaží rozvíjet, cvičit, mít správnou životosprávu a modeling bere jako pracovní prioritu,“ říká hrdě Bářin objevitel, ředitel česko - slovenské pobočky modelingové agentury Elite Model Management Saša Jány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám