Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal David (63) byl před oficiální pražskou premiérou svého filmu Decibely lásky, který už zamířil do kin za diváky, pořádně nervózní. Hlavně právě z kritiky diváků premiérových. "Už jsme hráli v Hradci a Plzni, ale tam si lístky platili. Teď jsou tady lidé na pozvání, a ti nám teprve dají ťafku," svěřil pochyby Michal.

"Sice se píše, že je to romantický příběh s písničkami Michala Davida, ale kritici to třeba nazvou hororem. No, uvidíme," krčil odevzdaně rameny. Každopádně, pokud jde o módní kritiky, Michalův outfit na premiéru by do této kategorie zařadit mohli. "Jsem producent a ten má vypadat trošičku jako mafián. Tak by to mělo být, ne?" ujišťoval se hitmaker.

Prozradil, že model si vyladil sám. "Tahle úžasná kravata je třeba ručně vyráběná a takovou neseženete," upozornil na originální kousek Michal.

Velký mejdan na oslavu premiéry až do rána s tanci na vlastní hity ovšem Michal David neplánoval. "Přiznám se, že ne. Máme toho hodně za sebou i před sebou, premiéry v dalších městech. Jsem docela unavený, tak to nevypadá, že bychom moc juchali, ani si to nemůžeme dovolit vůči fanouškům. Ale když mi někdo přinese padesátiletý koňak a doutník, neodmítnu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám