Hlavní obsah
Článek

Legendární zpěvák Vladimír Mišík (68) skončil ve špitále. Při rutinní zdravotní prohlídce se začal dusit a museli ho proto hospitalizovat.

„Udělalo se mu špatně při vyšetření na hematologii. Začal se dusit, proto ho kolem čtrnácté hodiny okamžitě přesunuli na pohotovost akutní traumatologie motolské nemocnice. Byl ve velmi špatném stavu a tak ho ihned hospitalizovali,“ dozvěděl se od velmi důvěryhodného zdroje redaktor Super.cz.

Informaci původně přinesl jako první Blesk, na rozdíl od něj ale náš informátor tvrdí, že k události nedošlo ve středu, nýbrž až ve čtvrtek.

Mišíka posluchači znají především díky písním Stříhali dohola malého chlapečka, Variace na renesanční téma nebo Sluneční hrob. Poslední dobou se prosazuje i jeho mladičký syn Adam Mišík.

Ten nejdřív tvrdil, že podobná informace se k němu vůbec nedostala. „O tom nic nevím,“ prohlásil s tím, že se ale s otcem pravidelně stýká. Později se ozval znovu s tím, že otce ze špitálu propustili. „Táta je už doma a je v pořádku. Astmatické záchvaty máme v rodině všichni,“ dodal Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám