Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaký národ má na světě nejvíc nevěrných drahých poloviček? Podle studie časopisu The Richest jsou na první pozici Thajky, následované Dánskem a Itálií. A myslíte si, že všechny dotázané odpovídaly pravdivě? Každý národ má jiné sklony “přiznat barvu”. Pokud jdeme úplně do detailů, tak nejvíce nevěrných manželek budou mít Indové nebo Číňané, protože jich je statisticky na světě prostě nejvíc.

Jaká je věrnost českých maminek?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

České maminky patří v Evropě ke slušnějším. Ve studii byly zveřejněny jen první příčky “hříšnic” a Česko mezi nimi nebylo. Jinou věrnost českých maminek zjišťovala anketa Česká máma. Zaměřila se na to, co milují české mámy - jaké mají rády obchodní značky a jsou jim věrné. Tak například v dětském oblečení vede značka Lupila z Lidlu, botičkám kraluje Deichmann, dětskému nábytku IKEA a nejoblíbenějším online prodejcem je Feedo.cz, pro které hlasovalo právě 42 % maminek. Jak je to u ostatních produktů?

Kterým plenkám jsou věrné české maminky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V kategorii plenek s přehledem drží první místo značka Pampers. Pokud jste věrní této značce, nepřehlédněte věrnostní Pampers Premium Program, který najdete pouze na Feedo.cz. Nákupem výrobků Pampers získáváte body, které můžete vyměnit za dárky. Navíc máte dopravu zdarma, slevy na výrobky značky Procter & Gamble a garanci vrácení zboží 1 rok. Samozřejmostí je dodání do druhého dne od objednání.

Děti ví, kterým příkrmům důvěřovat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neoblíbenější příkrmy podle maminek a jejich dětí vyrábí značka Hami. Sjednocuje požadavky skvělé chuti a kvality. Feedo.cz nabízí věrnostní program právě se značkou Hami. Nakupujte pravidelně jejich produkty a užívejte si slevu 20 %. S každým nákupem na Feedo.cz sbíráte také Feedo body, za které si vybíráte dárky z věrnostního programu!

Jsou maminky stále věrné kráse?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víme, že je velmi snadné nechat se strhnout kolotočem událostí kolem miminka. Nezapomínejte však na sebe. Je důležité, abyste se cítila dobře. Zůstávejte věrná své kráse! Podívejte se na to, jakých 5 otázek trápí téměř každou ženu po porodu, a zjistěte, jak s tím můžete bojovat.

Další články

Načítám