Hlavní obsah
Článek

Asi nikdo netušil, že britské popové velikány Robbieho Williamse (50) a Adele (35) pojí přátelský vztah. Jinak by spolu netrávili volný čas, kterého mají jistě oba pomálu. I se svými drahými polovičkami si ve středu večer dali dostaveníčko v Malibu.

Adele s partnerem Simonem Koneckim (41) a Robbie s manželkou Aydou Field (36) vyrazili do celebritami oblíbené restaurace Nobu na sushi. Adele se tak s otcem svého tříletého syna Angela objevila po delší době na veřejnosti. A bylo vidět, že umělkyně není přítomností fotografů nijak nadšená, ovšem Simon se na ně culil už od volantu svého Porsche. Vyjeveně působil i jinak vždy suverénní Robbie, který se nechal na místo dovézt řidičem v bílém voze značky Rolls-Royce.

Zpěvačka, která nedávno učinila famózní comeback po mateřské dovolené se singlem Hello, si vychutnává poslední dny volna před vypuknutím světového turné Adele Live 2016. To odstartuje 29. února v irském Belfastu a skončí až 15. listopadu v Mexiku. Prahu bohužel ve výčtu měst nenajdeme, v květnu ale Adele odzpívá hned šest koncertů v Německu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám