Hlavní obsah
Článek

Jídlo bylo pro obézní Dottie Perkins (34) tím nejlepším způsobem, jak zahnat deprese. Život se s ní moc nemazlil, takže se našel dostatek důvodů k tomu sáhnout po nějaké dobrotě a obalit si nervy tukem.

Hlavním důvodem k psychickým problémům Dottie byla její matka, která ji v dětství zanedbávala, což si kompenzovala přejídáním. Její stav se zhoršil po porodu nyní dvanáctiletého syna Daniela, který trpí mozkovou obrnou. Tehdy vážila 136 kilogramů a po narození druhého syna Landona byla ještě o dalších 45 kil těžší.

Když váha Dottie dosáhla závratných 290 kilogramů, nebyla schopná postarat se o své děti a vyhledala lékařskou pomoc. Odborníci jí v rámci pořadu My 600lb Life (Můj 300kilový život) nařídili přísnou dietu, která se ovšem obézní ženě moc nezamlouvala. Nevzdala se milovaných přeslazených limonád, a když si dopřála zeleninový salát, „vylepšila“ si ho celu lahví majonézového dresinku.

Další fáze hubnutí tak probíhala v nemocnici pod dohledem lékařů, což přineslo své ovoce. Po roce natáčení Dottie vážila 235 kilogramů, což je sice pořád výrazná nadváha, ale každý úbytek se počítá. Pokud bude chtít dosáhnout parametrů průměrné ženy, bude to ještě pár let trvat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám