Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někomu by určitě mohlo vadit, kdyby se jeho polovička nechala fotit tak, jak ji příroda stvořila, do nejslavnějšího módního časopisu na světě. Ne však zpěvák Zayn Malik (23). Ten, dmoucí se pýchou, naopak obálku nového vydání francouzské verze Vogue sdílel na svém Twitteru. Zvěčněna je na ní totiž jeho přítelkyně Gigi Hadid (28).

Ta je dcerou bývalé modelky Yolandy Foster a realitního magnáta Mohameda Hadida a zároveň novou vycházející hvězdou modelingu. Má ještě mladší sestru Bellu, která si rovněž prošlapává cestičku ve stejném oboru. Aktuální číslo magazínu Vogue vychází ve dvou verzích obálek, kromě černobílé nahé ještě v barevném provedení, na němž modelka pózuje ve zdobném růžovo-černém kabátku Chanel.

Bývalý člen kapely One Direction, který před časem znenadání opustil po několika letech kolegyni z dívčí skupiny Little Mix Perrie Edwards, se pochlubil odvážnou titulkou své nové milé a přidal zamilovaného smajlíka. A to ještě nedávno tvrdil, že jsou s Gigi jen přátelé. Poznali se loni v létě na osmnáctých narozeninách jejich společné kamarádky Kylie Jenner, ale randí spolu údajně až od listopadu. Gigi předtím pro změnu pár měsíců tvořila pár se zpěvákem Joem Jonasem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám