Hlavní obsah
Článek

Správně sestavený jídelníček je pro redukci hmotnosti a spalování tuků klíčový. Pokud usilujete o dodržování efektivní diety, pak podle dlouhodobě testované modelové strategie platí, že byste během dne měli častěji jíst malé porce jídla obsahující 200–500 kalorií. Důslednost je v tomto případě velmi důležitá, protože vhodná a pravidelná strava dokáže váš metabolismus nastartovat ke spalování tuků.

Chutný koktejl jako součást jídelníčku pro snížení nebo udržení hmotnosti – Pyrolis Diet Milkshake

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste zrovna nevyhráli v loterii a nevyužíváte služeb osobního šéfkuchaře, pak může být příprava pěti jídel denně, které splňují tyto předpoklady, velmi náročná. Pomoci snáze dosáhnout vhodného jídelníčku vám ale mohou nápoje nahrazující jídlo. K takovým produktům patří také Pyrolis Diet Milkshake. Každá porce poskytuje vyvážený poměr živin včetně 16 g bílkovin, 12 vitamínů, 11 minerálů, a to při zachování pouze 214 kalorií. Nahrazením dvou denních jídel při nízkoenergetické dietě touto náhražkou jídla přispějete ke snížení hmotnosti. Pyrolis Diet Milkshake je navíc zcela bez obsahu lepku, takže jej můžete užívat i jako chutnou svačinku v rámci bezlepkové diety.

Pyrolis - spalovač ve formě kapslí pro výraznější snížení hmotnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vhodně nastavený jídelníček v rámci nízkokalorické diety můžete podpořit efektivním spalovačem, který vám pomůže dosáhnout výraznějších výsledků. Na trhu existuje obrovské množství produktů, které někdy slibují nemožné. Rozumné je vybírat takové, které jsou založeny na vědeckých základech a které jsou ověřeny zákazníky. Spalovač Pyrolis v každé dávce obsahuje přírodní složku glukomannan, která byla schválena Evropským úřadem pro bezpečnost potravin jako efektivní při snižování hmotnosti. Během náročného dne vám může pomoci obsažený kofein nebo kyselina listová, která přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Extrakt ze zelené kávy a barbadoské třešně je rovněž součástí receptury.

Pyrolis Gel – krém s hřejivým účinkem, který cílí na problematické partie žen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V případě, že se vaše úsilí soustředilo speciálně na problematické partie jako stehna, hýždě nebo břicho, zařaďte do svého programu Pyrolis Gel. Byl speciálně navržen pro ženy, které touží po štíhlé a pevné postavě nebo bojují s celulitidou. Účinky díky hřejivé technologii zaznamenáte již po první aplikaci.

Další články

Načítám