Hlavní obsah
Článek

Marika Šoposká (26) má velmi pestrý herecký rejstřík čítající role od princezen po milenky. Viděli jsme ji v pohádce Micimutr, ve filmu Lidice či v seriálech První republika a Cirkus Bukowsky. Je ale také divadelní herečkou.

Na prknech se v dubnu představí v klasice z pera Carla Goldoniho Poprask na laguně, kde si zahraje Checcu, jednu ze sester paní Libery. Tu ztvární skvělá Eva Holubová.

„Klasika!!!! Dobovka!!! Bude nás v tom hrát 13!!! Velké divadlo. Tak moc se těším. Hlavně na zkoušení s Milanem Schejbalem a milými kolegy. S většinou jsem dělala, ale těším se i na pár nových... A manžela mi hraje Bob Klepl. Jeeeee, to je krásny život!!!“ napsala Holubová na sociální síti.

Evu Holubovou už z divadla Studio DVA, které inscenaci v dubnu uvede, známe. Hraje ve Smolíkových, v Kláře a Báře a exceluje ve Hvězdě, což je její ‚one woman show‘. I Šoposkou, která zase účinkuje v Hovorech o štěstí mezi čtyřma očima. Její hlavní rolí je ale v posledním roce ta mateřská. Loni se jí narodil syn Benedikt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám