Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Ryan Reynolds (47) získal před šesti roky titul magazínu People jako Nejpřitažlivější muž planety. Tehdy byl ještě ženatý se Scarlett Johansson (39). Dnes je jeho zákonitou manželkou Blake Lively a mají spolu roční dceru James. A kanadský rodák se na obálce magazínu People objevuje znova. Tentokráte jako Nejpřitažlivější otec planety.

Titul předal Ryanovi moderátor Jimmy Fallon v úterý večer v přímém přenosu svého pořadu. „Co? Chci říct, no tak! Chci říct vědecky vzato, co je víc sexy na muži, než když se rozmnožuje, produkuje děti a vypadá z toho překvapeně,“ vtipkoval Reynolds při pohledu na titulní stránku magazínu.

Otcovství však není jen sexy. Hvězda filmu Deadpool nedávno prozradila, že první rok po porodu dcery trpěla halucinacemi kvůli spánkové deprivaci.

„Během prvních šesti měsíců je úžasné, že najdete způsob, jak fungovat pořád dál. Chcete si užít halucinace? Pořiďte si děti a uvidíte, je to jako být měsíc v kuse vzhůru. Nastávají pak chvíle, kdy si říkáte: ‚Opravdu jsem jel do práce na jednorožci? Jsem si jistý, že ne, ale nevím,“ vyprávěl Ryan v rozhovoru pro magazín Men’s Health.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám