Hlavní obsah
Článek

Modelka Veronika Kašáková nafotila pořádně sexy fotky. Kvůli svému dvornímu kadeřníkovi odhodila podprsenku a předvedla svůdný pohled jako nikdy předtím. Veronika se stala tváří vlasové kolekce, sama poslední rok s vlasy hodně experimentovala a výrazně je zkrátila.

„Vlasy jsou pro mne důležité. To, že jsou ale korunou naší krásy, vnímám tak poslední rok, kdy se o ně pravidelně starám a svěřila jsem se právě do péče Honzy Kořínka a jeho týmu. Od té doby mám vlasy opravdu krásné a jsem na ně pyšná,“ vysvětluje Veronika.

A tak nafocení společné kolekce účesů bylo spíše jen pomyslnou třešničkou a vyvrcholením úspěšné spolupráce. „Veronika je hrozně milá, čistá a upřímná. Musím ale přiznat, že když jsme se viděli poprvé, tak se mi tomu ani nechtělo věřit, že to myslí doopravdy. Málokdy potkáte takového člověka,“ říká kadeřník Honza Kořínek.

Během focení si modelka vyzkoušela i to, jak by vypadala v krátkých vlasech, a jednou prý takovou změnu vyzkouší. „Vlasy sepnuté do mikáda na mé sociální síti způsobily doslova smršť. Zatím ale takhle hodně stříhat nebudeme,“ dodala Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám