Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) se po letech vrátila k roli modelky. A dlouho zvažovala, zda focení kampaně pro známého kadeřníka přijme. „Nabídka mě sice potěšila, ale upřímně jsem si ji musela promyslet. Přeci jen je mi tolik, kolik mi je, a roli modelky si úplně neužívám,“ prozradila s úsměvem čokoládová kráska.

Abbasová se stala tváří vlasové kolekce Freedom, která je určena pro jaro a léto. Ona sama už se na toto období moc těší. „Mám ráda i zimu, ale co si budeme povídat, teplo je teplo. Byli jsme teď třeba i na horách, ale přeci jen, když je venku hezky, můžeme se synem dělat spoustu jiných aktivit,“ říká oblíbená moderátorka.

V televizi ji sice teď vidět není, ale práce má prý dost. „Většinu klientů mám ze zahraničí, takže moderuju převážně v angličtině. Kromě moderování se samozřejmě věnuju pořád činnosti v charitě, jak v mém nadačním fondu Asante Kenya, aktuálně podporujeme i Projekt pohlednice - Příběhy nás spojují,“ svěřila se moderátorka.

Během spolupráce se Lejla rozhodla i pro výraznější změnu. „Dlouho jsem teď byla stejná, a tak jsem si řekla, že si dopřeji větší změnu vlasů a právě s Honzou Kořínkem jsem se domluvila, že budeme postupně zesvětlovat,“ prozrazuje své plány.

Nabízí se tedy otázka, zdali platí, že s novým účesem je v životě moderátorky i nový muž. Je to zhruba rok, co je nezadaná. „Mám se krásně, jsem teď šťastná. Mám okolo sebe lidi, kteří mě mají rádi. A jestli se ptáte na nový vztah, tak k tomu bych jen zopakovala, že se mám krásně a jsem šťastná,“ nepřímo potvrdila novou lásku moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám