Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je poprvé od narození Tadeáše nemocná. A protože stále kojí, není divu, že má strach o syna. "Mám zánět průdušnice a hlasivek. Teď se jen modlím, aby to nechytil Tadeáš," přiznala starostlivá máma Absolonová.

Právě kvůli kojení nemůže prakticky žádné léky, vymarodit se musí přírodní cestou. Na sociální síti ji její fanynky uklidňují, že se o Tadeáše nemá bát. "Buďte v klidu, <span class="UFICommentBody"><span>Tadeášek od vás nemůže nic chytit, je chráněn Vašimi protilátkami z mateřského mléka," píše jedna z nich. </span></span>

Monika je na plný úvazek na mateřské dovolené a užívá si prvního potomka. Sama přiznává, že netušila, jak šťastnou ji to udělá a v tuto chvíli ji jakákoli pracovní nabídka nechává v podstatě chladnou. "Vždycky jsem někde uvnitř věděla, že mě teprve role maminky udělá šťastnou. Ale jak moc mě to dostane, jsem netušila," dodala Monika, která doufá, že bude zase brzy fit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám